Dag 3, Den var inte lika jobbig!

Hej!

Tro det eller ej. Den tredje dagen skulle vara den värsta sa min konsulent, men inte för mig. Första och andra dagen har varit värst. Denna dag alltså den tredje var ganska chill. Lagade till och med mat till vänner utan att få mat behov. Har väl hamnat i någon koma;), eller? Haha, mina vänner höll på att nojja "men du äter ju inget" "vi lägger upp till dig också?". VAD STARK JAG ÄR SOM STOD EMOT DET!

Hoppas denna typ av "koma" håller i sig. Då lär det ju gå hur bra som helst!! ;D


När det är svårt   -   Tänk på MÅÅLET!




Andra dagen med enbart cambridge diet

Samma som igår.. gick bra på dagen. Men mot 16 tiden och framåt började det kännas igen. JAG VILL HA MAT!!! Försöker hålla mig borta från  mat så mycket som möjligt. Gick inte in i matbutiken idag, utan satt i bilen och väntade. Jag satt inte med min familj vid middagsbordet utan jag gjorde annat. Bara för att koppla bort tankarna på mat. Skall inte frestas för mycket för då sitter jag där och hetsäter från kylskåpet.


http://www.cambridgekuren.se/ finns det massor av bilder och historier av folk som lyckats! Gått ner massor med cambridge.



Catrin från åland gick ner hela 35 kilo!!

Första dagen och det är tufft!!

I början av dagen gick det bra... men nu på kvällen känner man ett sånt enormt sug efter en rejäl middag. Grillat kött med massor av grönsaker skulle vara perfekt. MEN, om några dagar hamnar jag i så kallad KETOS. vilket innebär att jag kommer känna eufori och mycket mindre hunger.

Min konsulent på cambridge sa att dom 3 första dagarna är värst. Tredje dagen är allra värst. Sedan vänder det. Så man får se målet framför sig under dessa dagar. Och inte tänka för mycket mat. Hon sa även att jag kommer bli grinig, lättirriterad och självklart väldigt hungrig. Men det vänder!

MEN MÅLET. Det får jag tänka på. Att jag kommer kunna ha mina jeans och söta klänningar igen om några månader. Och då är det värt det!

Idag har jag druckit mint choklad och banan shake. Mycket goda! Ikväll blir det kycklingsoppa.



Cambridge dieten. Börjar idag! Följ min resa.

Hej!

Jag skall börja med cambridge dieten. Det är en form av pulverdiet som är väl beprövad. Bättre än allevo och liknande som man köper på ICA. Finns flera smaker, soppor och milkshakes. Smakat dom förr och JA dom är mycket godare än dom på ICA och hälsokost butiker.

Jag skall väga mig varje eller varannan vecka på cambridge.

Hur som helst jag skall gå ner MASSOR! Gått upp ca 30-40 kg på 1½ på grund av medicinering. Känner inte igen mig själv. Och vill tillbaka igen! Kunna springa i spåret igen och ha fina kläder. :)

Har en vän som gick ner en hel del för flera månader sedan med cambridge. Hon håller sin vikt ännu!

Kommer bli tufft i början, en omställning, men jag är envis och kommer klara det.

Kommer skriva nästan varje dag här! Så följ min resa till en hälsosammare vikt. Hoppas även att andra som använder sig av cambridge eller är intresserade av det söker sig hit!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0